Motoriserat takfäste Plasma / LCD 50kg

8 900 kr

Takfäste med motor för tv upp till 50kg

Ännu en helt unik produkt.

Ett motorstyrt takfäste för LCD / Plasma mellan 26-37", som klarar hela 50kg. Otroligt!

Fästet är litet och nätt, och göms helt när TV:n kommer på plats. Observera att storleken 26-37" endast är en rekommendation. I praktiken så kan du använda större eller mindre storlekar. Kolla bara så måtten stämmer vad gäller avståndet till infästning.


Passar perfekt i sovrummet, på kontoret, i konferenslokalen eller på annan plats där du av någon anledning vill "gömma undan" displayen.


LEVERANSTID CA TRE VECKOR 


Tycker du det är för lång tid? Då finns den på lager men till ett annat pris.


HDconnect Motorstyrt takfäste Plasma / LCD 50kg LAGERVARA OMG: LEVERANS


OBS!! Denna produkt transporteras direkt från leverantören utomlands till dig i Sverige med UPS. Det innebär att för att kunna ta emot den på rätt sätt så behöver den antingen skickas till en Företagsadress eller en privatadress som kan bemannas på dagtid. Det går INTE att boka en specifik tid för leverans. UPS kör ut med intervaller TYP: VI KOMMER NÅGON GÅNG MELLAN 12.00 och 17.00!

Om du inte kan uppfylla detta så rekommenderar vi att du beställer den som är lagervara och skickas med POST eller BRING till ett utlämningsställe.


Specifikationer:


Maxvikt: 50kg

Infästning: Vesa 100/200

Djup från tak till TV:ns fästning: 85mm

Tiltning från tak:0-85°

Färg: Antracit silver

Fjärrkontroll


OBS! OBS!

Avstånd från takfästets övre kant till övre hålen på Vesaplattan är 10cm (Vesa 200), respektive 15cm (Vesa 100). Detta måttet får inte överstigas, då annars TV:ns överdel kommer att stöta i taket vid betydligt mindre vinkel än 85°. Du måste då gå upp en storlek till Motorstyrt takfäste 75kg.

Detta innebär att i 99% av fallen så är det tv-storleken snarare än vikten som avgör att man måste välja det stora


Takplattans mått:

Djup: 85mm

Längd: 390mm

Bredd: 150mm


Plattan som fästes i Tv:n mått:

Längd: 220mm

Bredd: 220mm


HDconnect motoriserat takfäste 50kg måttskissDessa fästen bör INTE monteras i snedtak,


Det går med lite trixande att använda dem i snedtak med normal lutning (25-28 grader) men det finns risker med detta, kontakta oss för mer information.